Șoferul care a ucis în Italia o româncă de 23 de ani a fost găsit după 20 de zile de căutări

Punct de cotitură în ancheta privind moartea tinerei Diana Maraia Zaharie, careianca în vârstă de 23 de ani, care în dimineața de luni, 12 septembrie, a fost găsită moartă pe marginea unei șosele din Cassino, provincia Frosinone (Lazio), scrie www.rotalianul.com  Șoferul care o lovise mortal și fugise de la locul accidentului a fost găsit de autorități și plasat în arest la domiciliu.

Bărbatul, cu inițialele L.S., în vârstă de 40 de ani, este domiciliat în cătunul Valleluce, din Sant’Elia Fiumerapido. El și-a recunoscut fapta și din seara de vineri, 30 septembrie, este în arest la domiciliu.

Carabinierii din Cassino și de la stația Sant’Elia au reușit să-l identifice după aproape douăzeci de zile de investigații, datorită unor probe de la locul accidentului și imaginilor camerelor de supraveghere video amplasate în zonă.

Șoferul vinovat de moartea Dianei a relatat că nu a putut evita impactul cu tânăra și că a fugit fiind cuprins de panică. Nu a explicat, însă, de ce nu s-a predat în următoarele ore, când panica l-a părăsit.

Magistratul Emanuele De Franco a dispus arestul la domiciliu în așteptarea judecății. Inculpatul este apărat de avocatul Emilio Roncone.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.