Tânărul care a murit în accidentul de la Cluj a vândut droguri, livrate de tatăl lui

Procurorii DIICOT Cluj l-au cercetat pentru trafic de droguri pe Bogdan Lazăr, tânărul care a murit duminică dimineața în accidentul de circulație de pe Calea Moților, titreaza jurnalistii de la www.stiridecluj.ro 

DIICOT Cluj a probat faptul că acesta și fratele lui, Andrei-Vlăduț, vindea plicurile cu substanțe interzise primite de la tatăl lor, Călin Septimiu Lazăr.

”Lazăr Septimiu Călin a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse psihoactive. În perioada august-octombrie 2015, a procurat substanței psihoactive și le-a transportat la domiciliul său, unde le-a ambalat în pliculețe de plastic, după care le-a pus la dispoziție fiilor săi Lazăr Bogdan și Lazăr Andrei-Vlăduț, pentru a fi distribuite mai multor persoane, printre care Alexandru Uioreanu (fiul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj – n.red.)”, precizează procurorii DIICOT Cluj.

Bogdan Lazăr a fost condamnat numai la plata unei amenzi penale în valoare de 6.640 de lei, pe care Tribunalul Cluj a fost de acord să o schimbe în ”obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 66 de zile în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca sau în cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca”.

Duminică dimineața, Bogdan Lazăr conducea un BMW împrumutat de la un prieten și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe Calea Moților. Viteza a fost atât de mare, uni martori spun 180 km/h, încât mașina s-a despicat în două pe lungime, iar șoferul a fost strivit pe loc.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.