Accident grav ! Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața (Foto)

Un accident grav a avut loc în această dimineață pe Calea Moților din Cluj-Napoca. În automobilul avariat se afla un tânăr de 25 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. 

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.”, anunță ISU Cluj.

Misiunea pompierilor se va încheia în scurte momente, traficul fiind blocat în zonă. Din spusele martorilor, tânărul ar fi circulat cu viteză mare, mai exact 180 de kilometri la oră.

Sursa: www.stitidecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.