Tanar impuscat in abdomen ! Victima la Urgente ! (Foto&video)

Între doi tineri, unul din Târgu Lăpuș, celălalt din Țara Chiparului, a izbucnit un scandal, s-au urmărit în trafic iar apoi unul dintre ei a scos un pistol și a tras trei focuri în abdomenul victimei, titreaza www.vasiledale.ro. Se pare ca totul a pornit din cauza geloziei.

Tânărul împușcat a supraviețuit și a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare. Autorul a fost prins și este l asediul poliției la audieri.

Criminaliștii expertizează în acest moment două autoturisme: un BMW X5 înmatriculat în județul Maramureș și un autoturism Dacia Logan înmatriculat în județul Bistrița Năsăud.

Victima este un cunoscut tânăr din Târgu Lăpuș care se ocupă cu pregătirea de trasee tehnico-aplicative pentru admiterea în școlile de poliție, jandarmerie sau pompieri.

Totul s-a intamplat in seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.