Fiul lui Donald Trump interesat de un proiect imobiliar de amploare din Cluj

Fiul fostului președinte american, Eric Trump, ar putea investi în complexul imobiliar Transilvania Smart City din Cluj, conform unui anunț făcut de omul de afaceri american Onisim Dorneanu.

Omul de afaceri american, cu origini românești, pregătește lansarea unui fond de investiții cu un disponibil de 350 de milioane de dolari destinat firmelor românești din sectorul imobiliar.

Acesta este în discuții cu Eric Trump, fiul fostului președinte al Statelor Unite, pe care dorește să-l convingă să investească la Cluj, în  complexul imobiliar Transilvania Smart City din Cluj.

Onisim Dorneanu spune că deține mai multe camere și apartamente de tip hotelier în Trump Hotel și spații în Trump Tower Chicago. Mai mult, este în negocieri să cumpere un pachet de apartamente și în Trump Tower din New York, iar acest lucru l-a adus în apropierea familiei Trump.

”Eric Trump vrea prima dată să vină să vadă. Este posibil să fie partener la proiectul Smart City din Cluj, dar acum lucrăm la detalii. De altfel, i-a fost prezentat și proiectul Campeador din Cluj”, a declarat omul de afaceri.

Transilvania Smart City va avea 10.000 de apartamente, un mall, școli, supermarketuri, un hotel și un aparthotel, spații de birouri, parcuri și săli de conferință. Proiectul este dezvoltat de un grup de investitori printre care Adrian Alexandrov și dezvoltatorul imobiliar clujean Ștefan Berciu.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.