5 sloturi online care au crescut în popularitate în 2022

Tot mai mulți români se distrează la sloturi online, tendința fiind valabilă în întreaga lume. Dacă fotbalul este „sportul rege”, atunci păcănelele reprezintă „jocul rege” în cazinouri. În funcție de tendințe și de modul în care sunt promovate, unele sloturi cresc mult în popularitate într-un an. Iată care sunt „premiantele” anului 2022:

Book of Dead

Book of Dead este unul dintre cele mai celebre jocuri de păcănele care au ca tematică Egiptul Antic. Totodată, este unul dintre sloturile care l-a făcut și mai cunoscut pe exploratorul Rich Wilde, personajul care apare în mai multe păcănele lansate de cei de la Play’n Go. Acesta pleacă în căutarea Cărții care învie morții, ce îi aparținea zeului Ra, cel mai important dintre zeii egipteni.

Simbolurile sunt caracteristice sloturilor inspirate din Egiptul Antic (reprezentări ale faraonilor, pisica neagră mitizată, păsări și hieroglife). Pictograma exploratorului este cea mai valoroasă, plătind până la 5000 de fise. Apoi este pictograma Cărții, care este simbol Wild și simbol Scatter. Minim trei Book of Dead oprite pe grilă inițiază 10 rotiri cu Wild expandabil.

30 Spicy Fruits

„Fructe picante” poate părea contradicție în termeni, însă nu este deloc așa în cazul slotului cu 30 de linii de plată, produs de EGT. Fructele sunt prune, portocale, lămâi și cireșe, iar latura picantă a acestui joc este reprezentată de ardeiul iute, care este Wild stivuit. Alte simboluri sunt șeptarul, clopoțelul, BAR-ul roșu, verde și galben.

Funcția specială este declanșată de sacul cu bani. Șapte astfel de pictograme oprite pe grilă aduc 7 rotiri gratuite, 8 aduc 15 rotiri gratuite, iar 9 declanșează nu mai puțin de 30 de rotiri gratuite. În timpul rundelor gratuite este folosit un set alternativ de role. Fiind slot EGT, sunt disponibile funcția gamble și jackpot-ul progresiv Jackpot Cards.

Starburst

Starburst are simboluri strălucitoare. Nici nu se putea altfel, din moment ce majoritatea reprezintă pietre prețioase. Șeptarul și BAR-ul sunt, însă, și mai prețioase, pentru că plătesc cel mai bine. Astfel, cinci pictograme BAR pe o linie de plată aduc 240 de fise, iar cinci șeptari plătesc 120 de fise.

Numele jocului este format din două cuvinte: star – stea și burst – explozie. Steaua este simbolul Wild, care declanșează o rotiri suplimentară chiar dacă în runda în care apare nu se obține niciun câștig. Explozia se produce atunci când obții un „Big Win”, iar ecranul se luminează și ai parte de efecte video spectaculoase.

Zodiac Wheel

Cititorii în stele au un „slot oficiali”. Este vorba despre „Zodiac Wheel”, un joc distractiv, care întreține emoția prin câștigurile dese. Obișnuitele simboluri-literă sunt reprezentate grafic ca niște planete, alte pictograme fiind telescopul, globul pământesc, horoscopista, astrologul și roata zodiacală, care este și simbol Wild expandabil.

Acest slot are două simboluri Scatter: cartea, care plătește până de 100 de ori miza, și harta cu pană și compas, care plătește până la 20 de ori miza. Cinci astrologi pe aceeași linie îți vor aduce un câștig fabulos de 60.000 de lei, pentru miza maximă de 100 de lei.

Legacy of Dead

Este inspirat din istoria Egiptului Antic și se aseamănă destul de mult din punct de vedere grafic cu Book of Dead. Principala diferență este că simbolul cărții este înlocuit de camera mortuară aurită, care este și simbol Wild, și simbol Scatter. Minim trei pictograme ale camerei ascunse în interiorul piramidei inițiază o serie de 8 rotiri cu Wild expandabil aleatoriu. Dacă în timpul unei rotiri din runda bonus apar alte 3,4 sau 5 simboluri Scatter, atunci alte 8 rotiri se adaugă celor rămase.

Cinci simboluri Wild oprite pe ecran aduc de 500 de ori miza, ca și cinci pictograme ale lui Tutankhamon, cel care îl înlocuiește pe Rich Wilde. Apoi, urmează simbolurile: Anubis (plătește până la 160x miza), Faraonul și Horus (până la 60x miza). Este un slot foarte antrenant.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.