Sute de sătmăreni s-au mobilizat să colecteze deșeuri în schimbul călătoriilor cu autobuzul

500 de locuitori din Satu Mare au luat parte la cea mai amplă campanie națională care promovează călătoriile cu transportul public, în schimbul colectării separate a deșeurilor, „România Schimbă PET-ul cu biletul” .

În total, la nivel național peste 12.000 de persoane din 63 de orașe au participat la campania, dezvoltată de asociația Act for Tomorrow și Kaufland Romania, cu sprijinul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Locuitorii orașelor în care a avut loc campania s-au mobilizat exemplar și au colectat 87.000 de deșeuri, contribuind la dezvoltarea unor orașe mai curate și a un mediu mai sănătos, prin implicare și responsabilitate.

La nivel local, Campania s-a bucurat de sprijinul Asociației Cutezătorii Munților, în calitate de parteneri ai acțiunii.

Primăria Municipiului Satu Mare s-a alăturat ca partener local al acțiunii, fiind implicată în toate etapele de realizare ale campaniei și oferind susținere în organizare. De asemenea, Societatea Locală de Transport Transurban Satu Mare a susținut campania și a oferit 1.000 de bilete gratuite pentru această acțiune.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.