Comuna Homoroade are nevoie de un stomatolog

Prefectul Radu Roca împreună cu Cosmin Rațiu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare au efectuat azi 22 septembrie o vizită în comuna Homoroade.

”Am venit la inițiativa primarului comunei Homoroade, Simion Ardelean pentru a găsi împreună cu domnul doctor Cosmin Rațiu o soluție de a pune bazele unui cabinet stomatologic ”- prefect Radu Roca.

”Mă bucur să văd că există interes în mediul rural pentru deschiderea de cabinete stomatologice. Îi mulțumesc domnului primar Simion Ardelean pentru invitație și-l felicit pentru condițiile deosebite care există în noua clădire a dispensarului medical. Am identificat spațiul adecvat pentru cabinetul stomatologic și urmează să facem pași pentru dotarea lui și pentru a aduce un medic aici la Homoroade”- dr. Cosmin Rațiu, președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare.

”Odată cu modernizarea drumului în zona noastră cred că e de datoria primăriei să creeze toate condițiile locuitorilor . Ar fi peste 2500 de persoane în zonă ce ar beneficia de servicii medicale de calitate. Avem un medic de familie dedicat, pe domnul Makkai Elod care e alături de cetățenii comunei de peste 30 de ani iar acum odată cu finalizarea lucrărilor la dispensar vrem să deschidem și un cabinet stomatologic iar pe viitor chiar și un centru de permanență.”- Simion Ardelean, primar comuna Homoroade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.