Scriitori sătmăreni prezenți la Târgul de C’Arte Alba Transilvana

În perioada 14-17 septembrie 2022, a avut loc la Alba Iulia „Târgul de C’Arte Alba Transilvana” ediţia a XIII-a, eveniment organizat de către Biblioteca „Lucian Blaga” din Alba Iulia, târg la care au fost invitaţi pentru a-şi lansa cărţile membrii cenaclului „Cronograf”, care aparține de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Au participat: Felician Pop cu volumele „Grăunțe de cristal”, aforisme şi „Spovedaniile celor ferecați” (în colaborare cu Adrian Lupescu), Adrian Lupescu cu volumul „Să crești înspre miez” (versuri), Gheorghe Cormoș cu „Umbra de marmură” (versuri), Loredana Știrbu – „Colivia cu fluturi” (tablete) și Revista „Cronograf”.

Momentul scriitorilor sătmăreni a fost bine primit de publicul prezent la eveniment, mai ales că tânărul poet Adrian Lupescu, a interpretat două melodii din repertoriul propriu, el fiind şi un talentat cantautor.

După lansare a urmat o sesiune de autografe, cărţile scriitorilor sătmăreni fiind epuizate rapid.

Vremea frumoasă, publicul numeros şi buna organizare, a facut ca Târgul de C’Arte din acest an să fie un eveniment de succes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.