Regina Elisabeta a II-a fost înmormântată alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială de la Castelul Windsor

La finalul unor funeralii de stat urmărite de milioane de oameni din întreaga lume, sicriul cu rămăşiţele regretatei regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ajuns la îndrăgitul său Castel Windsor.

Regina va fi înmormântată la capela memorială regele George al VI-lea, aflată lângă capela principală St. George. Suverana a comandat capela memorială în 1962 şi a denumit-o după tatăl său.
Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, luni seara, alături de soțul ei Prințul Philip, la Capela Memorială Regele George al VI-lea de la Castelul Windsor, a anunțat Familia regală a Marii Britanii într-un comunicat de presă, potrivit BBC.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată după un serviciu funerar privat, la Capela St. George, alături de tatăl său, Regele George al VI-lea, de Regina Mamă și de sora sa Margareta. Anunţul a venit după ce membrii Familiei Regale au participat la o slujbă de înmormântare privată. Astfel se încheie funeraliile monarhului cu o domnie de 70 de ani. Familia Regală va mai ţine doliu încă o săptămână, până la 26 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.