Gasca Zurli vine la Satu Mare. Cand ?

Gașca Zurli, cu sprijinul Lidl România, continuă programul „Verde la educație pentru circulație”, prin turneul național „Superpietonii”. Începând cu 25 septembrie, Gașca Zurli împreună cu Zebra Tony se vor opri, pe rând, în: Satu Mare, Iași, Bacău, București, Constanța, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Biletele pentru spectacolele „Superpietonii” pot fi cumpărate online pe Entertix.ro și MyTicket.ro.

Turneul „Superpietonii” vine în continuarea programului educațional lansat pe www.verdelaeducatie.ro. Pe această platformă copiii și părinții pot găsi 10 episoade ale serialului „Super pietoni în acțiune”, cântecul Super pietonilor, fișe de antrenament și un chestionar de testare a cunoștințelor de circulație rutieră, pentru părinți. Platforma este permanent actualizată cu materiale educative și distractive, perfecte pentru toată familia.

„Suntem fericiți să-l prezentăm pe Tony copiilor din țară, el este ajutorul super-pietonilor, expert în regulile de circulație, iar rolul lui este să-i învețe pe toți copiii semnele și regulile de circulație. Am pregătit cântece noi, special create pentru acest proiect, iar spectacolul sperăm să vă placă, pentru că este un spectacol pentru toată familia. La final veți pleca relaxați, distrați și cu câteva informații noi despre regulile de circulație rutieră. Sunt foarte bucuroasă să ducem la îndeplinire misiunea programului Verde la educație pentru circulație, aceea de a-i învăța pe părinți, copii și bunici cele mai importante reguli de circulație, prin intermediul jocurilor și al cântecelor Zurli’’, a declarat Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

Toamna aceasta, copiii au Verde la Educație pentru Circulație cu Zebra Tony și Gașca Zurli. Spectacolul de la Satu Mare va avea loc in ziua de 25 septembrie, ora 11.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.