Barbat arestat pentru tentativa de omor

Sâmbătă, 17 septembrie, la ora 18.40, polițiștii din Seini au fost sesizați că pe strada Cărămidăriei din oraș, s-a produs o agresiune fizică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, într-un imobil dezafectat din zona Gării C.F.R. bărbatul de 30 de ani s-a întâlnit cu fosta concubină de 20 de ani, iar pe fondul geloziei și al faptului că aceasta refuză să mai locuiască împreună cu el, a lovit-o cu un corp înțepător-tăietor, provocându-i leziuni. Imediat după comiterea faptei bărbatul a fugit de la fața locului, înspre județul Satu Mare.

Victima a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul județean de Urgență Baia Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată la Secția chirurgie toracică. Aceasta necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar leziunile au pus în pericol viața victimei.

În baza probatorului administrat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.