Mașina care a ucis-o pe Diana, filmată de camere!

Părinții Dianei, studentă la o universitate din Cluj, găsită moartă pe marginea unui drum, au ajuns în Italia, pentru a repatria trupul neînsuflețit al fiicei lor. Tânăra  a murit la doar 22 de ani, luni dimineață, lovită de o mașină și abandonată pe marginea drumului. 

Șoferul fugar nu a fost încă găsit, însă carabinierii spun că identificarea lui este la doar câteva ore distanță. Camerele video prezente de-a lungul autostrăzii Cassino – Sora au filmat mașina care a lovit-o și ucis-o pe Diana Zaharie, studenta din Cluj găsită moartă luni dimineață pe marginea drumului. Miercuri, medicul legist Vincenzo Caruso a efectuat autopsia și a confirmat că fata a murit pe loc.

Studentă la a Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Diana Maria Zaharie picta și călătorea prin lume pentru a găsi inspirație. Ea a ajuns la Cassino în ultimele zile și la puțin timp s-a simțit rău. A fost transportată la secția Urgențe a spitalului „Santa Scolastica”, de unde a plecat apoi după ce și-a lăsat efectele personale în holul spitalului. Diana Zaharie ar fi împlinit 23 de ani în octombrie.

Șoferul care a spulberat-o pe fată nu a oprit și nu a cerut ajutor. Dimpotrivă, a fugit de la locul accidentului și este căutat în continuare de carabinieri. Însă, imaginile de pe camere, dar și faptul că pe asfalt, lângă trupul neînsuflețit al tinerei, polițiștii au găsit și fragmente din bara de protecție a mașinii au restrâns cercul suspecților, identificarea fugarului fiind doar o chestiune de ore, scrie Frosinone Today.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.