Detalii noi despre moartea tinerei de 23 de ani din Carei (Video)

Apar detalii noi cu privire la moartea tinerei de 23 de ani din Carei. Aceasta a fost găsită fără suflare luni dimineață, pe marginea unui drum din Cassino, în provincia Frosinone, regiunea Lazio, Italia.

Victima a decedat după ce a fost lovită de o mașină, iar șoferul a părăsit locul accidentului fără să-i acorde primul ajutor.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit luni dimineață, în jurul orei 06:00, în urma unor sesizări la 112 venite din partea șoferilor care au observat corpul tinerei întins la pământ.

Din primele indicii, fata era la alergat când a fost lovită de o maşină și a căzut lată la pământ. Șoferul mașinii a fugit de la locul accidentului fără a se opri să vadă ce se întâmplă cu fata, iar acum este căutat de carabinieri. Ancheta poliţiei nu exclude însă nicio ipoteză pentru moment.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale. Poliția este acum în căutarea șoferului care a comis accidentul și nu s-a oprit pentru a-i acorda primul ajutor tinerei.

Cadavrul a fost recunoscut de personalul medical de la secția Urgențe a spitalului „Santa Scolastica”, unde tânăra s-a prezentat cu două zile în urmă în stare confuzională și cu dureri de abdomen. Ea mai era însoțită și de un bărbat, care acum este căutat de poliție.

Un Comentariu la "Detalii noi despre moartea tinerei de 23 de ani din Carei (Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.