Tanara din Satu Mare, 4 de “Da” la iUmor

În prima ediție de la iUmor Sezonul 13, din 9 septembrie 2022, Kurt von Bubble și Soapy Jules, o tanara din Satu Mare au făcut spectacol cu ajutorul unor balonașe de săpun. Cei doi au înveselit platoul și au scos și o mărturisire neașteptată din partea juratului Mihai Bendeac.

Cei doi sunt parteneri de scenă, dar și de viață. Sunt împreună de 8 sau 9 ani, nici ei nu mai știu sigur. „Poate dacă câștigăm la iUmor, Kurt o să mă ceară în căsătorie”, a spus concurenta la testimoniale.

Cei doi s-au prezentat pe scenă îmbrăcați ca niște oameni ai străzii. Punctul culminant a fost acela în care cei doi și-au dat rapid hainele jos și au rămas în lenjerie intimă de culoare roșie.

„Exact un corp cum are el mi-aș dori eu să am”, i-a șoptit Mihai Bendeac Deliei la ureche, în timpul momentului.

Radu Pietreanu a explicat că numărul i-a dat o stare de bucurie, fiind uimit în mod plăcut de energia celor doi parteneri.

Concurenții au dezvăluit că s-au întâlnit în Londra, la o audiție. Kurt este din Australia. Numărul lor se cheamă „Bubbles show pentru adulți” și fac teatru cu baloane de săpun.

„Sunteți foarte drăguți”, le-a spus Delia. „Ești o explozie de entuziasm”, i-a spus Mihai Bendeac Iuliei.

Delia l-a dat de gol pe Mihai și i-a spus lui Kurt că actorul i-a admirat fizicul. „Nu știu cum o să ți se pară…Dar mi-ar plăcea să am corpul tău. Nu cum s-ar crede. Vreau să arăt ca tine”, a recunoscut Mihai cu sinceritate, iar replica sa a stârnit hohote de râs.

Cei doi au recunoscut că pentru a arăta atât de tonifiați pe scenă nu au mâncat și nu au băut nimic toată ziua.

„Numărul a fost delicios”, a mai adăugat Delia. Kurt von Bubble și Soapy Jules au primit doar voturi pozitive din partea juraților, plecând acasă cu 4 de „Da”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.