Satmareanca “luata pe sus”, chiar de pe treptele bisericii. A ajuns la Psihiatrie

Miercuri (7 septembrie), Politia Locala din Arad a sesizat prezența pe treptele din fața Catedralei Ortodoxe a unei femei cu un comportament ciudat. Este vorba despre o satmareanca de 59 de ani.

Aceasta se manifesta turbulent, prin zgomote și urlete, aruncând pe scări pahare, sticle, inclusiv mâncarea pe care ar fi primit-o de la alți oameni, deranjând atât trecătorii cât și persoanele din interiorul bisericii, unde se desfășura slujba de dimineață.

În momentul interceptării de către echipajul DGPLA, aceasta a devenit recalcitrantă, starea sa de agitație făcând imposibilă întreținerea unei conversații.

În aceste împrejurări, a fost solicitat serviciul de urgență 112, pe durata transportului la spital, ambulanța fiind însoțită de un echipaj al Poliției Locale până la UPU, unde, după un consult preliminar, femeia a fost internată la Secția Clinică de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Verificările efectuate în paralel au evidențiat faptul că R.M., în vârstă de 59 de ani, având dublă cetățenie, română și maghiară, este originară din Satu Mare și se afla în tranzit din Ungaria către localitatea de domiciliu, unde ar avea o familie numeroasă, ce include șapte copii. După 4 zile de dormit în gara din Arad, s-a deplasat în centrul orașului, unde a fost interceptată de Poliția Locală.

Sursa: www.glsa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.