O fiica de preot s-a sinucis (Foto)

Pompierii din Cluj au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unei persoane căzute de la înălţime pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca. Este vorba despre o tanara de 18 ani, Maria Tomoioaga, fiica preotului din Moisei. Tanara s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc.

La faţa locului au găsit o tânără care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare.

IPJ Cluj a deschis o anchetă în cauză, pentru ucidere din culpă.

„La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 122, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din judeţul Maramureş, pentru care medicii, din păcate, au pronunţat decesul. Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Cluj.

Tânăra se pare că a fost fiica preotului din comuna Moise. Tânăra de 18 ani s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc de pe strada Observatorului.

Maria Tomoioagă a studiat la Liceul Teoretic ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca și s-a aruncat de la geamul blocului. Ea nu locuia acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.