Bac-ul de toamna Satu Mare. Rezultate finale

Ministerul Educației a publicat rezultatele finale (după contestații) obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2022.

Rezultatele au fost afișate atât pe pagina web menționată anterior, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

Rata cumulată de promovare în județul Satu Mare este de 33.83%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este 37.54%, iar pentru promoțiile anterioare  25.52%.

Au promovat 159 de candidați dintr-un total de 555 de candidați prezenți. Dintre aceștia, 122 de candidați provin din promoția curentă, iar 37 de candidați din promoțiile anterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.