Satu Mare: Promovabilitate de 31,7% la Bac-ul de toamna

Ministerul Educației a publicat astăzi, 31 august, pe site-ul dedicat (link inserat ulterior către bacalaureat.edu.ro), rezultatele inițiale obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie 2022.

Rezultatele au fost afișate atât pe pagina web menționată anterior, cât și în centrele de examen, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

Rata cumulată de promovare (înainte de contestații), în județul Satu Mare, este de 31.7 %. Pentru promoția curentă, rata de promovare este de 35.38%, iar pentru promoțiile anterioare – 23.45%.

Au promovat 149 de candidați, dintr-un total de 470 de candidați prezenți. Dintre aceștia, 115 candidați provin din promoția curentă, iar 34 de candidați din promoțiile anterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.