Excursie pentru copiii de la Centrul “Alter Ego”

Copiii de la Centrul Multifuncțional ,,Alter Ego” au avut parte de o binemeritată excursie, acum pe final de vacanță.

Alături de colectivul Centrului au vizitat mai multe obiective turistice din județul Sălăj, printre care Monumentul lui Mihai Viteazul de la Guruslău, locul de joacă ,,Ograda Fermecată”, Cascada Izvoarele Barcăului și Mănăstirea ,,Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Bobota.

Prin această excursie, Direcția de Asistență Socială a dorit să răsplătească implicarea și dăruirea copiilor care participă zi de zi la la activitățile desfășurate la centru.

La locul de joacă ,,Ograda Fermecată”, copiii au servit pizza și suc, după care și-au continuat activitățile și jocurile distractive.

,,Ne bucurăm că am reușit să petrecem împreună o zi frumoasă într-un cadru familial și pe această cale mulțumim tuturor partnerilor noștri și oamenilor de bine care rămân alături de acești copiii și ne ajutăm să le oferim momente frumoase în cadrul centrului. Alături de Primăria Municipiului Satu Mare vom continua să investim în educația acestor copii, care deși provin din familii cu dificultăți materiale sunt elevi silitori și se implică cu multă dăruire în toate activitățile extrașcolare”, a declarat directorul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, Adrian Balaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.