Spectacol extraordinar de teatru pentru copii la cinema, în Satu Mare, pe 8 mai

Hai la Teatru la Cinema! În weekendul 7-8 mai, locuitorii orașului Satu Mare sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului extraordinar „Punguța cu doi bani”, o producție a prestigiosului Teatru Ion Creangă din București.

Duminică, 8 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare.

La nivel național, pe 8 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău! din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Punguța cu doi bani”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.