Cinci jandarmi și o soferita, victimele unui accident în Vama

Duminica, 1 mai, în jurul orelor 20.00, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DN 19, în localitatea Vama, eveniment care s-a soldat cu victime.

Polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 51 de ani, domiciliată în localitatea Vama, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ajunsă într-o intersecție, a efectuat o manevră de viraj către stânga, fără a se asigura în prealabil, intrând în coliziune cu o autospecială aparținând Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, ce se deplasa în regim prioritar, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a 6 persoane, respectiv cei 2 conducători auto, precum și a altor 4 jandarmi, toți pasageri ai autospecialei.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și au fost conduși la unitatea spitalicească atât pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii, cât și pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.