Zilele Orasului Satu Mare. Programul concertelor !

Zilele Orașului Satu Mare” vor avea loc în perioada 26-29 mai. Andra și Inna vor concerta în cadrul suitei de evenimente de la Satu Mare.

Evenimentele se va desfasura în Centrul Nou al orașului, Piața Libertății fiind închisă parțial unde vor demara lucrările de reabilitare.

Scena mare se va amplasa în Piața 25 Octombrie, iar scena dedicată copiilor și programului de muzică folclor se va amplasa pe platoul de evenimente de pe Pasajul „Corneliu Coposu”.

Iată concertele către vor avea loc:

– Joi, 26 mai, ora 18.00 vom deschide evenimentul cu un concert extraordinar al Filarmonicii Dinu Lipatti și a artiștilor invitați. Capodopera lui Carl Orff, Carmina Burana, va răsuna în Piața 25 Octombrie. Vom fi onorați de prezența reprezentanților orașelor înfrățite.

– Ziua de vineri este dedicată publicului tânăr pentru care i-am invitat pe artiștii Iuliana Beregoi și Randi, iar punctul culminant al serii va fi concertul artistei INNA. După show-ul artistei ce a cucerit topurile internaționale urmează DJ Shiver și alți DJ din Satu Mare.

– Sâmbăta, programul va fi dedicat hiturilor din anii 2000: 3 Sud Est, Wellhello, punctul culminant al serii este Andra, după care în premieră, aducem un show de drone. Seara se încheie pe ritmurile mixate de mai mulți DJ din Satu Mare.

– Ultima zi a evenimentului este dedicată șlagărelor din anii ‘90. Pe scenă vor urca Semnal M, Neoton Família Sztárjai și Ștefan Bănică Jr. Din programul muzical nu vor lipsi nici artiștii sătmăreni, însă programul integral, cu toate surprizele pe care le pregătim îl vom publica până în 20 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.