Dupa doi ani de pauza, revin petrecerile de „Zilele Orasului Satu Mare” !

Zilele Orașului Satu Mare este cel mai mare eveniment din viața comunității noastre, având o tradiție de peste 20 de ani. După doi ani de pauză, organizatorii doresc să ridice nivelul calitativ al evenimentului, atât pe plan artistic, cât și muzical.

Astfel, în perioada 26-29 mai, Primăria Satu Mare și Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” vor organiza cea mai mare sărbătoare a comunității sătmărene. Având în vedere amploarea evenimentului, în ultimul week-end al lunii mai vor veni la Satu Mare cei mai în vogă artiști ai momentului.

Evenimentul va avea loc în Centrul Nou al orașului, Piața Libertății fiind închisă parțial unde vor demara lucrările de reabilitare. Scena mare se va amplasa în Piața 25 Octombrie, iar scena dedicată copiilor și programului de muzică folclor se va amplasa pe platoul de evenimente de pe Pasajul „Corneliu Coposu”.

Zilele Orașului sunt un prilej prin care organizăm programe culturale și de divertisment pentru toată familia. Vom avea în program o mulțime de activități și concursuri pentru copii și tineri, iar platoul de evenimente de pe platoul Corneliu Coposu se va umple de veselie și culoare. Vom organiza o vânătoare de comori în oraș, concursuri tip quiz, despre orașul Satu Mare, vom avea spectacole de teatru, concursuri de dans și alte programe pentru generația tânără. 

Din punct de vedere organizatoric, privind punctele de alimentație publică, am decis amplasarea teraselor pe bulevardul Transilvania, iar pe platoul din Centrul Nou se va permite doar comercializarea băuturilor. Comercianții vor fi selectați în funcție de experiența pe care o au la alte evenimente și festivaluri mai mari și în funcție de aspectul estetic al standului propus. Depunerea cererilor și propunerilor se poate face prin completarea următorului formular: bit.ly/comerciant iar aceasta este singura posibilitate de a-i contacta pe organizatori.

Dorim să ridicăm nivelul serviciilor de alimentație publică și să diversificăm paleta de produse care pot fi achiziționate de la punctele de alimentație publică. Astfel se interzice comercializarea produselor de tip ”hamsi” care generează mult fum, se va pune accent pe aspectul plăcut al standurilor, pe curățenie și igienă.

Pentru deșeuri se vor amplasa mai multe tomberoane și containere, iar în toata zona evenimentului vor fi amplasate toalete ecologice moderne, de tip container”, spun reprezentantii Primariei Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.