Un apreciat profesor din Satu Mare a murit intr-un accident (Foto)

Un bărbat de 43 de ani din Satu Mare a murit azi (26 aprilie) dimineața într-un teribil accident de circulatie produs în localitatea maramureseana Ardusat. Potrivit jurnalistilor de la www.emaramures.ro, victima este Ovidiu Oros, profesor antrenor de baschet la Liceul cu Program Sportiv din Satu Mare.

Impactul a avut loc între două maşini, una înmatriculată în Satu Mare, cealaltă înmatriculată în Maramureş. Asta din urmă era condusă de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu, urma să intre în schimb la ora 08.00. În urma impactului cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşinia poliţistului în podeţ.

Echipajele medicale au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Ovidiu Oros a fost casatorit si avea trei copii.

Sursa: www.emaramures.ro

S

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.