Suntem la datorie în perioada Sărbătorilor Pascale

La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, în următoarea perioadă, continuă măsurile dispuse încă de la sfârşitul săptămânii trecute, pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat şi de fluidizare a traficului în punctele de trecere.

Se menţin în continuare măsurile de adaptare atât a misiunilor, cât şi a resurselor umane şi materiale, la specificul fiecărei frontiere, astfel încât să se asigure un control eficient şi operativ.

În această perioadă, a fost suplimentat numărul personalului planificat la controlul documentelor până la capacitatea permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere a frontierei.

Vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieşire din ţară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere a frontierei. De asemenea, dacă situaţia o impune vor fi folosite inclusiv staţii mobile de control.

Nu în ultimul rând, menționăm că reprezentanţii Poliției de Frontieră Române menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră din statele vecine, alături de care se efectuează controlul de frontieră, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.