Spectacol pentru copii la cinema în a doua zi de Paște în Satu Mare

În a doua zi de Paște, începând cu ora 12.00, locuitorii municipiului sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului Cineplexx Satu Mare din Shopping City Satu Mare proiecția spectacolului „Gulliver”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Realizat după povestea Călătoriile lui Gulliver de Jonathan Swift, spectacolul „Gulliver” este un musical ce poate fi jucat cu succes pe oricare dintre marile scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale.

La nivel național, duminică 25 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere în campania Hai la teatru în orașul tău!” din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.