Politistii la datorie in perioada Sarbatorilor Pascale

7 barbati banuiti de braconaj si detinere ilegala de arme sunt dusi in arest de politisti din cadrul IPJ Tims, Timisoara, Timis, Joi 7 Martie 2019, Cornel Putan

Polițiștii satmareni vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână. În acest sens, peste 150 de polițiști vor acționa, în medie, zilnic, împreună cu efectivele celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii vor avea ca prioritate prevenirea și descurajarea evenimentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor, dar și intervenția promptă și eficientă în cazul sesizării unor fapte antisociale.

Astfel, polițiștii de ordine publică, investigații criminale, transporturi, precum și din cadrul altor structuri, se vor afla în stradă în dispozitive mixte, precum și în proximitatea lăcașurilor de cult sau de desfășurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

De asemenea, pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, pe drumurile publice și în zonele aglomerate vor fi la datorie polițiștii rutieri. În caz de nevoie, cetățenii sunt rugați să apeleze cu încredere la cel mai apropiat polițist, ori să sune la 112 număr de Apelul Unic de Urgență!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.