Spectacol de teatru pentru copii la cinema în Satu Mare

În week-end-ul 16-17 aprilie, satmarenii sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Ursul păcălit de vulpe”, o producție teatrală după clasica poveste a lui Ion Creangă. Duminică, 17 aprilie, de la ora 12.00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Cineplexx din Shopping City Satu Mare.

La nivel național, pe 17 martie, de la ora 12.00, spectacolul va fi proiectat în 19 cinematografe partenere din 14 ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.