Perchezitii la Satu Mare ! Contracte cu dedicatie !

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au efectuat 20 de percheziții, miercuri și joi, în județele Arad, Caraș-Severin, Timiș și Satu Mare, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane.

Vizat în dosar ar fi, potrivit unor surse, fostul director al CFR Călători Timișoara, Florin Blăgăilă, schimbat recent din funcție.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2022, un bărbat în vârstă de 62 de ani din Timișoara ar fi atribuit contracte de prestări servicii unor societăți comerciale, cu care se afla în strânsă legătură, folosindu-se de funcția pe care o deținea în acea perioadă. În urma perchezițiilor, au fost ridicați 300 de litri de motorină, mai multe documente contabile, registre și medii de stocare”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Timiș.

Vizat de anchetă ar fi Florin Blăgăilă, fostul director al sucursalei CFR Călători Timișoara, suspectat de conflict de interese, înlocuit în funcție în urmă cu aproximativ o săptămână.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.