Tragedie: Șase persoane, dintre care 4 copii, au decedat în urma unui incendiu (Foto)

S-a declanșat planul roșu de urgență, în această dimineață în urma unui incendiu declanșat într-o locuință din Turda. Șase persoane au murit, patru dintre aceștia sunt copii.

Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda. A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05“, au transmis autoritățile.

Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat. Un băiat de 14 ani prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj al ambulanței.

Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri.Totul a fost, însă, în zadar.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.