Florin Gardos s-a retras din fotbal ! Mesajul acestuia

Satmareanul în vârsta de 33 de ani, Florin Gardos, se retrage din fotbal. Anuntul a fost făcut chiar de către sportivul din Satu Mare.

În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca în Liga 2. Aveam acasă un poster cu Steaua, cu bucuria câștigării titlului din 2006.

Era prima etapă, la Ploiești. Stăteam pe bancă în timpul meciului și mă gândeam: „Ce tare ar fi să ajung la Steaua!”. Apoi mi-am dat una peste ochi și mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga a 2-a. Nea Liță a strigat la mine: „Florine, hai că intri!”.

16 august 2010, ajunsesem la Steaua. A 4-a etapă din tur, in Ghencea. Stăteam pe bancă și mă gândeam: „Wow, sunt la Steaua! Cum ar fi s-ajung în Premier League?”.

M-am scuturat repede și mi-am dat seama că eu nici nu apucasem să debutez în Liga 1. „Mister” Ilie Dumitrescu a strigat la mine: „Florine, hai că intri!”.

În 2014 am ajuns în Premier League, de data asta antrenor era Ronald Koeman. Și povestea s-a repetat.

La 23 de ani de când am călcat prima oară pe un stadion de fotbal, am decis că e momentul oportun să pun punct carierei de fotbalist profesionist. Le mulțumesc antrenorilor, colegilor, suporterilor și tuturor celor care m-au ajutat să-mi trăiesc visul. Pentru mine urmează un nou capitol. Vă mulțumesc că îmi sunteți alături” este mesajul postat pe Facebook de către Florin Gardos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.