Polițistul prins la furat în Dedeman mai furase și de la Leroy Merlin

Polițistul Iacob Raț, reținut pentru că a furat din Dedeman Cluj, marți, 5 aprilie, nu era ușă de biserică. El a fost prins având sub caschetă un obiect furat din magazin.

În 2020, Raț a fost bănuit că a mai furat două flexuri din Leroy Merlin, care încă fapta nu a fost probată, pentru că nu a fost prins în flagrant.

În trecut, Iacob Raț și-a bătut soția cu un par, dar s-a mascat înainte cu o cagulă pentru a nu fi recunoscut. Desigur că femeia s-a prins cine e. Nu se știe dacă i-a făcut plângere, dar a divorțat de polițist.

Iacob Raț a mai fost implicat într-un scandal penal. El a sunat la 112 și a reclamat că a fost tâlhărit la o sală de jocuri din cartierul clujean Mărăști.

Adevărul a ieșit la iveală ulterior. Polițistul a pierdut banii la jocurile de noroc și a vrut să dea vina pe cineva, în speranța absurdă că îi va recupera, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

Polițistul Iacob Raț a fost suspendat după ancheta privind furtul de la Leroy Merlin, din 2020, dar apoi cauza a fost preluată de polițiști și, potrivit legii (n.red. care are lacune), pe durata cercetării penale, se suspendă măsurile luate de conducerea Poliției. Astfel că polițistul a putut să revină la lucru.

Asta până în 5 aprilie 2022, când s-a dus îmbrăcat în polițist la Dedeman Cluj și a furat un minicompresor, pe care l-a pus sub caschetă.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.