De Paște, la Shopping City Satu Mare, surprize speciale pentru utilizatorii SPOT

De Paște, punctele sunt din nou la modă și le oferă pasionaților de cumpărături o experință de shopping completă la Shopping City Satu Mare. Pe lângă inspirația pentru cele mai în tendințe outfituri de primăvară, în perioada 4 – 22 aprilie, utilizatorii care au instalat aplicația de loialitate SPOT și fac cumpărături în valoare de peste 300 de lei câștigă garantat un premiu și sunt înscriși automat într-o tombolă specială.

Astfel, cumpărăturile de peste 300 de lei scanate în aplicația SPOT în perioada campaniei vor fi recompensate automat cu vouchere valorice și bilete la film prin prezentarea fizică a dovezii scanării la reprezentanții Infodesk.

În plus, utilizatorii care îndeplinesc condițiile menționate vor fi înscriși automat la tombola de Paște pentru un telefon SAMSUNG Galaxy Z Fold3 5G, 512GB, 12GB RAM, Dual SIM, Phantom Black.

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion. Pe lângă participarea la tombolă și câștigarea automată a unui premiu pentru o primăvară la modă, fiecare sesiune de cumpărături va aduce puncte de loialitate.

Mai mult, statutul de membru SPOT are o mulțime de extra beneficii și oferă utilizatorilor posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.