Scene incredibile într-un liceu: Elevii prăjesc mici în sala de clasă ! (Foto)

Scene incredibile în Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea, unde două eleve s-au decis să prăjească mici în sala de clasă, titreaza jurnalistii de la www.ebihoreanul.ro

Momentul a fost imortalizat de un coleg de-ai lor, care, cu un limbaj vulgar, s-a arătat totuși șocat de gestul lor. În fundal, se aud vocile unor fete care avertizează că mirosul de fum ar putea fi simțit și de alții.

Imaginile au fost filmate în urmă cu trei săptămâni și au fost rapid văzute și de profesorii din școală. „Directorul Daniel Negrean era plecat din școală, într-un proiect în străinătate, doar adjunctul, Virgil Blage, era acolo. Dar toți au încercat să mușamalizeze povestea”, a relatat sursa Bihoreanului.

Contactat luni de BIHOREANUL, directorul Daniel Negrean a confirmat autenticitatea imaginilor. „S-a întâmplat acum vreo două săptămâni, a fost o chestiune tipică adolescenților, care vor să impresioneze pe anumite rețele de socializare și au adus un grill la școală”, a declarat directorul.

Potrivit acestuia, clasa în care s-a petrecut incidentul este una de-a XI-a, specializarea Turism și Alimentație Publică.

Directorul Colegiului a spus că atât elevul care a filmat scena, cât și cel care a prăjit micii, au fost sancționați cu mustrare și scăderea notei la purtare. Cel care a filmat a primit o sancțiune dură, nota 4, pentru limbajul neadecvat folosit în școală, în timp ce adolescentul-bucătar are acum nota 8 la purtare.

Acum, Consiliul de Administrație al școlii va decide dacă profesorii se fac vinovați de ceva și dacă trebuie sau nu sancționați.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.