Ziua Instituției Prefectului marcată solemn la Satu Mare

Cu ocazia Zilei Instituției Prefectului, în sala mare de ședințe a avut loc un eveniment deosebit prin care a fost marcată importanța acestei zile.

Prefectul Radu Roca a dat citire mesajului premierului României, Nicolae-Ionel Ciucă, iar subprefectul Altfatter Tamas a transmis mesajul ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode.

Printr-o prezentare deosebită realizată de consilierul din cadrul Cancelariei prefectului, Bianca Șorian, cu sprijinul Muzeului Județean Satu Mare, a fost ilustrată istoria și importanța Instituției Prefectului pentru județul Satu Mare.

Prefectul Radu Roca a înmânat foștilor prefecți de după Revoluția din anul 1989, diplome de excelență în semn de mulțumire și apreciere pentru eforturile depuse în slujba comunității sătmărene.

În final, au luat cuvântul prefectul Radu Roca, subprefecți Altfatter Tamas-Ferenc și Romeo Pop, parlamentarii sătmăreni Radu Cristescu și Adrian Cozma, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, precum și Liuba Horvath, președintele Uniunii Urainenilor din România filiala Satu Mare.

Urez un sincer la mulți ani tuturor angajaților instituției noastre, le doresc multă sănătate, putere de muncă și să rămână la fel de profesioniști ca până acum” a declarat prefectul Radu Roca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.