Voucherele care pot asigura after-school-ul timp de doi ani. Cseke Attila: Este o măsură necesară

Marți, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat că, în cazul în care aceste vouchere vor fi acordate familiilor cu venituri mici, ele vor putea asigura cheltuiala, timp de doi ani, pentru after-school pentru toți copiii din clasele 0 – IV.

Din câte cunosc eu, o asemenea măsură nu a fost discutată în coaliţie, nici valoarea acestor vouchere. Noi propunem în schimb, dacă tot există această sumă necesară pentru emiterea acestor vouchere, calculul nostru arată că pentru toţi copiii din clasele 0 – IV se poate asigura din această sumă tot ceea ce este necesar să poată rămâne în after-school, după programul normal de şcoală, pe timp de doi ani. (…) Noi credem că, dacă tot avem această sumă, aici ar putea fi o soluţie mai bună”, a precizat ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Ministrul Cseke Attila a mai spus că ”avem un segment de care tot vorbim, legat de familii, de copii şi de natalitate şi v-am dat o măsură care credem noi că ar fi necesară, dacă ar avem disponibilitate financiară în domeniu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.