Țigări în valoare de peste 11.000 lei descoperite în Satu Mare

În data de 21 martie, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic, în municipiul Satu Mare, un autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România. Mașina era condusă de un sătmărean, în vârstă de 31 de ani.

În autoturism puteau fi observate mai multe cartușe cu țigări, motiv pentru care polițiștii de frontieră l-au condus, împreună cu șoferul acestuia, la sediul STPF Satu Mare pentru verificări.

În acelaşi timp, o femeie care transporta doi saci din plastic de culoare neagră a fost oprită pentru legitimare tot în zona respectivă. Având în vedere că în saci se aflau cartuşe cu ţigări, şi femeia a fost condusă la sediul STPF Satu Mare.

În urma controlului amănunțit, în mașină a fost descoperită cantitatea de 300 pachete cu țigări de diferite mărci, provenite din magazine de tip duty-free, în valoare de 3.510 lei. Femeia, o sătmăreancă în vârstă de 28 de ani, avea în cei doi saci 650 pachete cu ţigări, de provenienţă duty-free, în valoare de 7.605 lei, pentru care nu a putut prezenta documente justificative.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 11.115 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.