Un satmarean a murit intr-un accident in judetul Cluj. Alte doua persoane ranite (Foto)

Pompierii din Turda au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs sâmbăta (19 martie) dupa-amiaza, la ieșirea din municipiul Turda înspre județul Alba.

La fața locului echipajele de intervenție au găsit două masini avariate. Într-una dintre acestea, care era răsturnata în șanțul pentru colectarea apelor pluviale, se afla un bărbat în vârstă de circa 60 de ani fără semnale vitale. S-a acționat imediat pentru extragerea acestuia și aplicarea manevrelor de resuscitare.

Din păcate semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, iar echipajul SAJ, sosit la fața locului, a declarat decesul acestuia.

Alte două persoane au fost consultate la fața locului de către echipajele SAJ, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Acestea, la prima evaluare, prezentau afecțiuni ușoare.

Din primele date, impactul s-a produs între un autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Turda, care circula pe drumul comunal înspre cel național, și un autovehicul condus de un bărbat de 67 de ani, din județul Satu Mare, pe DN1 E81, din direcția Turda spre Aiud. În urma impactului, din nefericire, bărbatul de 67 de ani, a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ.

Soferita de 23 de ani, alături de o femeie din Turda, pasageră în autoturismul condus de bărbat, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.