8 TIR-uri cu ajutoare pentru ucraineni au ajuns la Halmeu. Produse in valoare de 1 milion de euro !

Opt camioane pline cu ajutoare: alimente, produse de igienă, apă, etc. au ajuns astăzi, 19 martie la Halmeu. Valoarea produselor donate se ridica la suma de 1 milion de euro.

De la escaladarea conflictului armat din Ucraina m-am implicat în mod continu pentru a soluționa problemele celor afectați de război. Astăzi, alături de domnul deputat Ovidiu Victor Ganţ, am reușit să facilitez aducerea a 160 de tone de marfă destinată refugiaților din Ucraina.

La centrul logistic de la Halmeu au ajuns 8 camioane pline cu ajutoare – alimente, produse de igienă, apă, produse necesare pentru traiul zilnic.

Toate ajutoarele, în valoare de 1 milion de euro, au fost primite din Germania, din partea mai multor companii, cu susținerea Forumului German.

Transporturile cu ajutoare au fost aduse în România cu sprijinul @WingsofHelp, @Fraport, @Gebr. Heinemann, @HassiaGruppe, @ConradN.HiltonFoundation, @Bigcitybeats, @MenchenBrauchenMenchen, @

Toate aceste produse vor fi gestionate de către voluntarii care se află în fiecare zi la depozitul nostru din Halmeu, iar ulterior vor fi trimise acolo unde este nevoie stringentă de ele.

Mulțumesc tuturor celor implicați în această acțiune – companiilor care au donat, domnului deputat Ganț, Forumului German, ONG-urilor partenere și, nu în ultimul rând, voluntarilor care în fiecare zi fac eforturi mari pentru a gestiona toate ajutoarele care sosec la Halmeu.

Împreună suntem alături de #Ucraina!” este mesajul prefectului judetului Maramures, Rudolf Stauder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.