Nu mai arunca pliculețele după ce ai băut ceai. Iată ce poți să faci cu ele !

Frunzele de ceai au o mulțime de puteri magice și probabil ar trebui să te gândești de două ori înainte de a le arunca una din nou.

1. Preparați din nou pliculețe de ceai uzate și folosiți ceaiul slab (răcit) pentru a vă uda plantele.

2. Răspândiți frunzele de ceai uscate în locuri mirositoare, cum ar fi cutia de gunoi sau în fundul sacilor de gunoi pentru a combate mirosul neplăcut în mod natural.

3. Înmuiați vasele în apă cu un pliculeț de ceai uzat aruncat și urmăriți cum ceaiul funcționează pentru a slăbi alimentele lipite și a sparge grăsimea.

4. Pune un pliculet de ceai umed rece pe zona afectată și folosește-l ca o compresă pentru a reduce durerea și inflamația.

5. Ceaiul este o modalitate excelentă și naturală de a elimina acumularea de produse deranjante de pe podoaba ta capilară. Pur și simplu înmuiați trei sau patru pliculețe de ceai uzate în apă caldă și turnați-o pe cap după șamponarea și condiționare. Nu clătiți.

6. Poți spune adio castraveților ! În schimb, puneți pliculețe reci de ceai peste ochi pentru un efect de dezumflare. Taninurile din frunzele de ceai pot reduce pungile și cearcănele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.