Combinăm muzica și poezia și recităm cele mai faine strofe muzicale

Noi credem că poezia și muzica se îmbină armonios, depășind granițe și unind oamenii. În acest an, Primăria Satu Mare, Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu” și Asociația SamStudia propun tinerilor să iasă din zona de confort și să vină cu un text sau o strofă dintr-o melodie preferată, indiferent de gen, și să o recite într-un mod personal care să capteze atenția tuturor.

Luni, 21 martie, de la ora 18.00, la Casa Mestesugarilor, recităm împreună cele mai tari strofe muzicale, la PoeZiua22! Vă promitem că ne vom distra alături de toți cei care își doresc să fie mai creativi și să își testeze limitele.

Dacă ai versuri preferate dintr-o melodie, versuri ale melodiilor consacrate pop/rock sau ale artiștilor contemporani și vrei să reciți strofele melodiei, ca pe o poezie, completează formularul: https://bit.ly/poeziua2022

PoeZiua” este un proiect consacrat al Asociației Tinerilor și Studenților Sătmăreni Samstudia, a luat naștere în anul 2017, fiind organizate trei ediții până în prezent. Scopul principal îl reprezintă crearea unei punți de legătură între tinerii sătmăreni și universul liric național, dar și local.

Proiectul promovează astfel o atmosferă destinsă, artistică, unde tinerii își pot etala aptitudinile oratorice și aprecierea pentru lirism, sub orice formă. Ziua Internațională a Poeziei este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o sărbătoare care celebrează poeții și scriitorii din întreaga lume și contribuția pe care au adus-o culturii universale prin operele lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.