Teatrul de Nord reia două îndrăgite comedii: „Almost, Maine” și „Bani din cer”

Trupa Mihai Raicu vă invită duminică 20 martie, de la ora 18.00, la spectacolul „Almost, Maine” de John Cariani, o comedie romantică sensibilă, plină de umor pe cât de inteligent, pe atât de cald.

Din distribuție fac parte actorii: Ciprian Vultur, Stelian Roșian, Cătălin Mareș, Andrei Stan, Vlad Mureșan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Crina Andriucă, Roxana Fânață, Andreea Mocan, Anca Dogaru, Alina Negrău, Andrei Gîjulete. Regia Theo Marton, scenografia Bogdan Spătar, muzica Sebastian Tătar și Laura Mihalache.

Almost, Maine” este una din cele mai populare piese de teatru contemporan, compusă din mai multe episoade legate doar vag, prin cadrul geografic ficţional, unde totul se întâmplă în acelaşi timp, și, desigur, prin tematica din subtext: atotpătrunzătoarea şi mereu actuala dragoste.

Orășelul Almost, din nordul statului Maine, este un loc aproape real, în care aurora boreală invită la contemplaţie şi oamenii sunt mai interiorizaţi, mai fini, iar dragostea se naşte sau moare în ritmuri mai line. Poveştile de viaţă adunate aici se pot regăsi oriunde, şi emoţia lor este universală. 

Marți 22 martie, de la ora 18.00, se joacă spectacolul „Bani din cer” de Ray Cooney, în regia lui Daniel Vulcu. Invităm sătmărenii ca pentru o oră și un pic, să urmărească o avalanșă de situații neprevăzute, care mai de care mai comică și mai absurdă.

Distribuția: Ioana Cheregi, Roxana Fânață, Ciprian Vultur, Cătălin Mareș, Romul Moruțan, Stelian Roșian, Andrei Stan. Regia Daniel Vulcu, scenografia Alexandru Radu, coregrafia Roxana Fânață.

Într­-o viață marcată de rutină, mediocritate și plictis, mulți dintre noi visăm la un miracol care să ne schimbe radical traiectoria și să ne plaseze pe orbita unei existențe total diferite. Una fericită, prosperă, lipsită de griji. De cele mai multe ori, ingredientul lipsă din rețeta noastră îl reprezintă banii. Pe care ni-i dorim mulți, dintr-o dată și acum. Fie că vorbim de o moștenire neașteptată, un câștig la loto sau orice alt tip de miracol. Dar dacă acești bani, odată cu ridicarea noastră materială, ne coboară moral până la pierderea decenței? 

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6. Tel.: 0261712106 | 0786538580.

Bilete online: https://teatruldenord.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.