Refugiații din Ucraina pot folosi o aplicație pentru a alege cele mai eficiente rute de tranzit în România

Persoanele refugiate din Ucraina pot folosi o aplicație în care sunt prezentate coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României. Astfel, ele pot alege cele mai eficiente rute, a anunțat, duminică, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat o aplicație care prezintă coridoarele verzi de tranzit pe teritoriul României, pentru persoanele refugiate din Ucraina.

Datele sunt furnizate în limba română, engleză și ucraineană, pentru modurile de transport feroviar, rutier și aerian. Prin această aplicație persoanele refugiate care vor să tranziteze România pot alege cele mai eficiente rute”, a transmis ministrul pe Facebook.

Aplicația a fost dezvoltată de CESTRIN, unitatea aflată în coordonarea Ministerului Transporturilor, în colaborare cu Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției și Inspectoratul General al Poliției.

Aplicația poate fi accesata aici: https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=68e8bb8089cc4d3f9d0a0cbe44afc425&fbclid=IwAR1XHCizxlTVzy5Gy_6rpC97wLVaFyGe-iAPwnOlLTcL-T96k4VrG_dAytw

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.