Directorul general Crucea Roșie România, Silviu Ioan Lefter s-a aflat azi în județul Satu Mare

Venit la Satu Mare din Suceava unde  alături de președintele Crucea Rosie Romania, Majestatea Sa Margareta,  acesta i-a încurajat și felicitat pe voluntarii prezenți în număr mare la Vama Siret.

Directorul general al Crucii Roșii România, Silviu Ioan Lefter a avut o întâlnire cu prefectul județului Satu Mare, Roca Radu și apoi împreună s-au deplasat la cortul Crucii Roșii din Vama Petea.

Vreau să le mulțumesc celor de aici de la Satu Mare pentru implicarea totală și pentru modul în care gestionează situația cetățenilor ucraineni ce tranzitează județul ,pentru efortul, altruismul și spiritul de echipă de care dau dovadă în aceste moment. Există aici o colaborare excelentă cu autoritățile statului și sper ca împreună să putem să le mai alinăm din necaz acestor oameni care sunt nevoiți să fugă din calea războiului” a spus directorul general al Crucea Roșie România.

Parteneriatul instituții publice – societate civilă funcționează. Mulțumim din inimă tuturor celor implicați. Efortul este uriaș, și nu poate produce rezultate  decât dacă lupta este purtată împreună, instituții și societatea civilă. Mulțumesc directorului general Silviu Ioan Lefter pentru prezența la Satu Mare precum și doamnei Rodica Borlan, director al filialei   Crucea Rosie Satu Mare, voluntarilor implicați trup și suflet ” a transmis prefectul Radu Roca.

De la Satu Mare sub coordonarea Crucea Roșie a plecat azi un TIR încărcat cu ajutoare la Cernăuți constând în 23 de paleți cu alimente, apă, produse de igienă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.