Raelyn are nevoie de ajutor !

În a doua jumătate a lunii noiembrie, în paginile ziarului nostru am relatat cazul unei fetite din Tasnad, abandonată în spital din cauza unei malformatii la gura. Micuta Raelyn a fost adoptata de Sarah, prietena lui Mirela Retegan. Micuta și mama sa adoptiva au nevoie de sprijin.

Mai zilele trecute, prima pagina a ziarelor satmarene era tinuta de fetita satmareanca, abandonata la Tasnad si luata acasa de Sarah, prietena lui Mirela Retegan. Cea care mai are luati acasa alti 7 copii abandonati prin spitalele din Romania!

Acum e randul nostru sa-i intoarcem bunatatea si sa-i aratam Sarei ca ne pasa de fetita satmareanca pe care ea a ales sa o salveze! Un sms cu valoarea de 2 euro e o caramida pe care o putem pune la casa Sarei in care sa creasca si micuta noastra!

Craciunul este despre a darui!”, scrie Marcela Papici pe pagina sa de Facebook.

O poți ajuta pe Raelyn, donand 2 euro. Aceasta se poate face dacă trimiti un SMS la numărul 8845, cu textul ACASA. Făcând acest mic gest avem șansa sa construim împreuna, o casa pentru copiii fără casa.

Mai multe detalii despre cazul micuței Raelyn puteți ci accesand următorul link: https://www.satmareanul.net/2021/11/20/bebelus-cu-o-malformatie-la-gura-abandonat-in-spital-adoptat-de-o-tanara-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.