Cum sa-ti cresti sansele de castig la pariuri

Pariurile sportive au devenit tot mai populare in ultimii ani la noi in tara. Exista foarte multi romani pasionati de pariuri. Este si normal sa fie asa, deoarece pariurile sportive reprezinta o buna metoda de distractie si in acelasi timp daca esti suficient de inspirat si norocos poti obtine castiguri foarte bune.

Multi jucatori cauta diverse metode prin care sa isi creasca sansele de reusita la pariuri. Tocmai despre acest subiect iti voi vorbi in acest articol si iti voi oferi cateva sfaturi despre cum sa reusesti sa castigi la pariuri.

Sfaturi pentru a castiga la pariuri sportive

In primul rand trebuie sa fii constient de la bun inceput ca pariurile sportive reprezinta un joc de noroc. Nu exista niciun fel de strategie minune sau sistem care sa iti asigure castigul. Totusi, daca tii cont de cateva reguli de baza iti vei creste considerabil sansele de a obtine profit din pariuri sportive online.

Asadar, iata in lista urmatoare cele mai bune sfaturi de care te incurajez sa tii cont atunci cand joci la pariuri:

  • Analizeaza cu atentie meciurile pe care pariezi
  • Nu paria bilete cu foarte multe evenimente
  • Nu alege pronosticurile doar dupa cote
  • Adopta o strategie de joc

Analizeaza cu atentie meciurile pe care pariezi

Cei mai multi dintre pariori nu dedica suficienta atentie analizei meciurilor pe care pariaza. Consultand clasamentul si ultimele rezultate ale echipelor nu este suficient, fiindca nu poti obtine prea multe informatii ajutatoare in acest mod.

Daca vrei sa iti cresti sansele de castig la pariuri atunci trebuie sa aloci suficient timp pentru a analiza fiecare meci in parte. Exista multe lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand analizezi un meci. De exemplu, la fotbal trebuie sa ai informatii despre problemele de lot, forma echipelor, miza meciului, intalnirile directe si alte aspecte.

Invata sa analizezi corect un eveniment sportiv si in acest fel iti va fi mult mai usor sa alegi pronosticul castigator. Evident, vei avea nevoie de ceva timp pentru a te informa cu privire la meciurile din oferta, mai ales in weekend, cand sunt foarte multe, dar acesta este primul pas pe care trebuie sa il faci daca vrei sa ai succes la pariuri.

Nu paria bilete cu foarte multe evenimente

Majoritatea pariorilor din Romania joaca bilete cu mize reduse pe care adauga multe pronosticuri. Este foarte greu sa castigi un astfel de bilet. Trebuie sa stii ca orice pronostic adaugat in plus iti reduce semnificativ sansele de reusita, indiferent de cota respectivului pariu.

Asadar, daca vrei sa ai succes iti recomand sa reduci pe cat posibil numarul de pronosticuri de pe bilete. Multumeste-te cu un castig mai mic, dar pe care ai sanse bune sa il obtii. Pariorii profesionisti joaca numai bilete simple (un singur pronostic), insa daca bugetul nu iti permite acest lucru poti juca bilete cu pana la 4-5 pronosticuri, insa nu mai mult.

Nu alege pronosticurile doar dupa cote

O greseala des intalnita la pariuri sportive este aceea ca jucatorii aleg pronosticurile de pe bilet strict in functie de cote. E drept, cotele sunt calculate si in functie de sansa de reusita a pronosticului respectiv, insa valoarea cotelor nu ar trebui sa te influenteze in alegerea pronosticului. Chiar si o cota foarte mica, de 1.10 sa spunem se poate dovedi a fi pierzatoare, la fel de bine cum o cota mare, de peste 2.00 poate foarte usor sa iasa.

De aceea, in alegerea pronosticurilor trebuie sa te bazezi exclusiv pe informatiile pe care le detii si pe inspiratia ta. Multi pariori se lasa influentati de cote si le aleg doar pe cele reduse, in speranta ca vor fi castigatoare, insa in ziua de astazi se intampla foarte multe surprize si cotele caselor de pariuri sunt date peste cap de rezultate.

Adopta o strategie de joc

Daca vrei sa iti cresti sansele de castig la pariuri este important sa ai un anumit stil de joc. Daca pariezi haotic este greu sa obtii rezultate. Cea mai buna idee este iti dezvolti o strategie de pariere sau sa apelezi la anumite sisteme de pariuri de pe internet si chiar sa le adaptezi in functie de stilul tau.

Pariind pe baza unei strategii vei avea din start mai multe avantaje – vei sti exact ce miza trebuie sa plasezi pe fiecare bilet, vei sti numarul de pronosticuri de pe bilet sau cota finala a acestuia, vei avea un target de profit si multe altele.

Toate aceste lucruri te vor ajuta sa fii mai disciplinat, sa alegi mai bine pronosticurile si sa ai o buna gestionare a banilor pentru pariuri.

In concluzie, ti-am prezentat asadar 4 dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai mai mult succes la pariuri sportive. Evident ca pe langa acestea ar fi multe alte sfaturi pe care ti le pot da: nu cumpara niciodata “ponturi sigure” de pe internet, nu juca niciodata la recuperare, stabileste un buget dedicat pentru pariuri si nu paria mai mult decat iti poti permite sa pierzi.

Un Comentariu la "Cum sa-ti cresti sansele de castig la pariuri"

  1. Pingback: Ce inseamna money management la pariuri » Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.