Primaria Satu Mare si Apaserv sprijina Centrul Fericitul Scheffler Janos (Foto)

Centrul Fericitul Scheffler János a beneficiat între 2016 și 2021 de sprijinul Primăriei Satu Mare și Apaserv. Prin intermediul operatorului de apă, centrul a beneficiat de sponsorizări în valoare de 270.000 lei, pentru dotarea cu aparatura necesară și îmbunătățirea condițiilor pe care acesta le oferă celor 350 de copii cu nevoi speciale. 

Astfel, în 2016 societatea a făcut o sponsorizare de 60.000 lei, în 2018 centrul a primit o sponsorizare de 50.000 lei, în 2019 s-a făcut o sponsorizare de 50.000 de lei, în 2020 Apaserv a oferit centrului 35.000 lei, iar în acest an 75.000 lei.

Din banii oferiți pe parcursul anilor, centrul a achiziționat paturi terapeutice și fizioterapeutice de ultimă generație, un sistem de scări pentru dezvoltarea abilităților persoanelor cu handicap, echipamente, instrumente de hidroterapie și table interactive pentru copiii diagnosticați cu autism, un aparat de diagnostic 3D a coloanei vertebrale, baterii de teste psihologice, o centrală termică, aparatură modernă și instrumente pentru copiii cu tulburări de învățare, precum și alte instrumnete de kinetoterapie pentru asigurarea intervențiilor în cazul adulților. 

Primăria Municipiului Satu Mare laudă implicarea societății Apaserv Satu Mare în activitatea Centrului Fericitul Scheffler János și încurajează continuarea bunelor practici de implicare socială a tuturor companiilor.

Tot ceea ce știm și credem despre copiii noștri se reflectă în primul rând în ceea ce facem pentru ei. Implicarea societății Apaserv Satu Mare în activitatea acestui centru prin toate sponsorizările oferite este un exemplu de bună practică care a avut un impact major asupra dezvoltării centrului. Faptele de solidaritate și responsabilitate socială sunt cele care demonstrează cel mai bine grija pentru viitorul copiilor noștri și pentru viitorul orașului! Îmi doresc ca aceste exemple să fie tot mai multe și încurajez continuarea acestor inițiative!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.