Doi traficanti, opriti la Petea (Foto)

Ieri, 16 noiembrie, în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-au prezentat pentru a ieşi din România doi bărbaţi, în vârstă de 34, respectiv 46 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană. Aceştia călătoreau cu un microbuz înmatriculat în Ucraina şi au declarat că se deplasează în Marea Britanie pentru a transporta colete cu diverse bunuri aparţinând unor cetăţeni ucraineni.

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrători vamali din cadrul Direcţia Regională Vamală Cluj, au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport.Astfel, au fost descoperite, ascunse, în cinci panouri metalice folosite pentru antifonare, 1.360 pachete cu ţigări, provenite din Belarus.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 16.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.Totodată, celor doi cetăţeni le-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.