Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani ?

Regimul termic va avea o tendinţă de răcire la nivelul întregii ţări, pe durata următoarelor două săptămâni, iar temperaturile maxime nu vor mai urca peste 10 – 12 grade, în timp ce minimele vor coborî chiar şi sub zero grade Celsius în unele regiuni, relevă prognoza de specialitate publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 15 – 29 noiembrie.

În Maramureş, în intervalul 15 – 19 noiembrie, maximele termice vor scădea de la 11 grade, în medie în prima zi, spre 6 grade, în data de 19 noiembrie. Mai târziu, temperaturile maxime vor creşte spre valori în jurul a 8 grade, în medie, în perioada 20 – 22 noiembrie, apoi, până în data de 29 noiembrie vor scădea spre valori de 4 – 5 grade.

Minimele se vor situa între zero şi două grade, în medie, în perioada 15 – 19 noiembrie, apoi vor creşte spre valori în jurul a 4 grade, în data de 21 noiembrie. Ulterior acestei date şi până la sfârşitul intervalului, minimele vor scădea treptat spre -2 grade, în medie. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în intervalul 18 – 28 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.